Daniela Andersson

Daniela Andersson är mamma till två döttrar, journalist, politices magister och agrolog. Som mångsysslare inom mediebranschen producerar hon, via sitt produktionsbolag Bubbalicious Media, allt från böcker till dokumentärer. Med en förkärlek för vilt och champagne skapar hon recept och matfotograferingar för olika plattformar. Daniela ingick även i projektgruppen bakom den prisbelönta boken Smaka på Västnyland (utgivare Slow Food Västnyland 2019) både som skribent och fotograf.

Att göra en kokbok från början till slut, på eget förlag. Nej, man blir absolut inte rik på att göra en kokbok. Inte ens trots att den vinner titeln Best In The World. Men man har väldigt roligt under den kreativa och arbetsdryga resans gång. Tips, idéer, inspiration och hur du undviker de värsta fallgropana. Fotografering, processen, maten, marknadsföringen.

Välkommen med på en rundtur i kokbokens värld med Daniela Andersson, författare och fotograf till den Gourmand World Cookbook Awards, Best In The World 2021-prisbelönta kokboken Tack för maten, Mamma! Pizzabaronen Nick Victorzon från YLP! gästspelar. Arr. Bubbalicious Media.

Pizzeria YLP!  Stora Kyrkogatan 23, torsdag 11.11 kl. 15-16.

Bindande anmälan till daniela@bubbaliciousmedia.com senast måndagen den 8 november. De 20 första anmälda ryms med!

Daniela Andersson
Annons